Техника на използване и на пазара на сенки за вежди (видео)

By | февруари 20, 2019

Един от най-популярните инструменти за грим на вежди са сянка. С тяхна помощ можете лесно да създадете илюзията за красиви естествени вежди. Само не бъркайте ги на сянка на очите, ние не говорим и вежди леля. Прах вежди е създаден по специална технология, която осигурява не само сянка, но и бережный грижи за веждите. Благодарение на своята мека текстура, сенките лесно да лягат върху веждите и се осигури пълно попълване на дори най-проблемните зони.

За да веждите изглеждат ефектно, трябва да се отделя специално внимание на избора на сенки за очи. Има няколко критерия, въз основа на които може да се направи избор, е важно не само да се избере подходящия цвят, но и инструмент, последователността и производителя.

The technique of using and market of shadows for brows (video)

Що се отнася до инструмент за нанасяне на сенки за очи. Често се случва така, че сянката идват с четка, те са от два вида: апликатори и четка. Първо съвети пяна, и второ, заточени в края. По-добре да изберете четка, тъй като те са значително по-лесно боядисване на вежди.

Ако сте нарисували вежди, след това, вероятно вече сте запознати с нюанси, които ви пасват най-добре. За да обновите своите знания в тази област, ние ви предлагаме да се запознаете с основните критерии за избор на цвят на веждите, tsvetotip жени. Може би, вие изведнъж ще откриете за себе си един нов и атрактивен цвят, или още веднъж уверете се в правилността на техния избор.

Избор на нюанси на лицето

Брюнетка

  Брюнетка със сини в косата ми подходящ цвят патладжан; черноволосые, черните красавици като нюанси на мокър асфалт (антрацит); брюнеткам зимния цветотипа трябва да гледат на графит (сив); лятото идва към нас темноволосой дами подходящ шоколадов или тъмно кафяв цвят.

Руса

  Собствениците на червеникаво-златни къдрици са подходящи сенки теракота; блондинки със зелени или сини очи, струва си да се обърне внимание на графит или сиво-кафяв цвят; както за момичета кафяви очи и го пшенични косата, те са подходящи шоколад или светло-кафяви нюанси.

Червен

  Червенокоса бестия да търсите такива нюанси като мед, теракот, махагон. Ако имате червено-кафява коса, шоколад и графит; собственици на ярко-червени къдрици, подходящ шоколадово кафяво и теракота цвят.

Важно е при избора на сенки за очи, за да изберете текстурата, която ще бъде лесен за използване. Тук трябва да се разчита основно на лични предпочитания.

The technique of using and market of shadows for brows (video)

Консистенция на сенките

Сянка от молив.

  • Ако сте свикнали да използват молив за да рисува веждите, а след това, може би, като сянка на молив. Те са лесни за употреба и позволяват да се рисуват с голяма прецизност, въпреки че и ронлива консистенция.

Сметана сянка.

  • Тези сенки са особено подходящи за жени, страдащи от сухота кожата на лицето, те имат овлажняващ ефект, което също така помага при полагане на косата.

Течни сенки.

  • Тези сенки изискват незабавна определяне на лак или восък, те са по-ликвидни от крема, но, въпреки това, са водоустойчиви.

Пудровые сянка

  • . Класически вариант на насипни сенки за очи.

Восък сянка

  . Може би тези на сенките, който е за предпочитане. Те не се нуждаят от допълнително определяне, тъй като восък, включени в техния състав, който изпълнява тази функция.

Така че сега вие знаете основните фактори, които могат да повлияят на вашето решение при избора на сенки за вежди. Ако сте решили за сянка, запознат с техниката на тяхното прилагане. Най-добре е да гледате видео, в което ще можете да го видите много ясно. Ето и кратко описание на техника за нанасяне на сенки за вежди, а в края на статията може да гледате видео по този въпрос.