Тъмен лак за нокти: модерен дизайн на ноктите в тъмни цветове

By | март 27, 2019

За много жени израза „тъмни нокти“ веднага се свързва с черен оттенък на гел-лак или шеллак.

Но в действителност тъмен маникюр обхваща огромно разнообразие от нюанси, защото палитра тъмни тонове многостранна и се получи невероятно добре във всички свои вариации.

Ако сте решили да промените ярък маникюр в тъмни нокти, искам да опитам тъмен дизайн на ноктите, като изберете перфектния цвят и техника, търси тъмен маникюр за специален вечер или ежедневна начин, заповядайте при нас в светлина, в края на краищата, ние сме събрали в нашия преглед на най-красивия и най-модерен тъмен маникюр 2019-2020.

В нашата колекция вие ще откриете:

Тъмен маникюр за къси и дълги нокти;

Контрастни решения – тандем от тъмни, ярки и живи цветове;

Многостранен тъмен дизайн нокти върху овални, квадратни, с форма на бадем ноготочки;

Тъмен маникюр за офис, за всеки ден, за вечерно излизане.

Каквато тенденция не обичат, мислят за него, в спектъра на модерните нокти тенденции и тенденциите, които всеки уважаващ себе си жена трябва да знае, ако тя следи с външния си вид. За тях накратко ще ви разкажа за…

Модерен тъмен маникюр 2019-2020: съвременни тенденции в дизайна на ноктите в по-тъмни нюанси

загрузка...

Бързам да сложим всички акценти на „Аз“ и утверждающе каже: тъмен маникюр може да бъде приложен и в огромни количества, тонове и тонове, сред които и днес най-популярни са:

Разбира се, черен дизайн на маникюр;

Кестеняво маникюр;

Тъмно син маникюр;

Лилаво дизайн ноктите;

Дълбоките тъмни нюанси на зелено;

Слива маникюр

Тъмен дизайн нокти сив;

Тъмно кафяв маникюр.

Изберете тъмен лак за нокти имате повод, в края на краищата, бордо, лилаво и синьо – изглежда много луксозно и по-благородни, са подходящи за официален поклон.

Сив, черен, зелен и режеш можете да играете в ежедневни и офис образи, въпреки че към днешна дата тези нюанси за специални случаи.

За пролет-лято игра с контрастни комбинации, прави тъмен маникюр 2019-2020, примесени с пастелни и ярки лакове за нокти.

Моля, имайте предвид, че черният маникюр е много просто и здраво изглежда страхотно на къси ноктите си, така че дори ако ви харесва однотонная, на тъмно, ноктите ще изглеждат много добре.

Тъмен дизайн ноктите на дълги нокти-това е огромно пространство за творчество, в края на краищата, дълъг овал, квадрат или миндалевидная ногтевая плоча позволява да рисувате по ноктите си, каквото и да е, опитвам различни техники, да експериментират и да усъвършенства своите нокти.

Днес е трудно да се каже, че черният маникюр ще бъде най-подходяща, защото специалистите предлагат едно огромно разнообразие от идеи, което да спре на някакво конкретно трудно.

Но все пак, ако сте решили да правят маникюр в тъмни цветове, проверете следните възможности:

Тъмно омбре маникюр – добра градация на цветовете, смесването на цветовете в един дизайн, преход от по-богати към по-спокоен тон.

Тъмен маникюр „котешко око“ декорирайте ноктите си с мистериозния дизайн, напомнящ блясък в очите на вашия любим животно, притаившегося в тъмното.

Тъмен дизайн нокти с пайети и кристали – какво може да бъде по-луксозни от кристали и пайетки. Луксозни блестящо елементи, специалистите препоръчват да използвате измерва, дори и за вечерни варианта.

Фантастичен маникюр „счупеното стъкло“ – това е забележително оборудване, което ще ви зарадва грандиозно переливом на ноктите е отражение на светлинните лъчи.

Тъмен дизайн нокти с цифри – това е цяло направление в изкуството, защото красиви снимки, които се появяват изпод четката на майстори като и цялата картина. Ако вие не обичате много графики красят този акцент е само един нокът, или изберете дребния фигура.

Плътен тъмен маникюр с прахово модели – това е новата тенденция в нийл-арт. Използването на прах за нокти могат да се появят тънки, геометрични и абстрактни шарки и не само.

Тенденцията тъмен дизайн нокти, стикери и щанцоване – палка-жезъл за всеки, който иска да украсяват ноктите цифри или орнаменти, но и да рисувате сами не се приема. Че по-лесно да си купите в магазина щанцоване и плъзгачи и да направи оригинален нийл-арт в рамките на няколко минути.

Тъмен маникюр с моделиране или щанцоване ще се хареса на тези, които обича, обемни елементи на ноктите си, говорят за лукс и блясък.

Тъмен маникюр с помощта на точки и линии, форми и други геометрични тънкостите елегантен стилен вариант, който никога няма да изглежда скучно и безлико.

Матиран лак за нокти в тъмни цветове – идеални за моно и контрастни комбинации гел-лакове, защото мат ноктите изглеждат величествено и стилно.

Тъмните нокти изкуство с рамка, френски, посветен на дупки и се усмихва – обикновени решения, които винаги остават в тенденция, благодарение на своята способност за ъпгрейд.

Минимализъм и отрицателно място перфектно се комбинира с тъмни тонове гел-лакове и shelekov, подходящ за почти всеки младеж. Минимализъм добре се съчетава с офис и вечерни лука.

Модерен тъмен маникюр 2019-2020: сезонни тенденции в дизайна маникюр в тъмните нюанси

Макар и тъмен маникюр е универсална, но сезонния фактор, със сигурност ще повлияе върху това, какви цветове ще бъдат комбинирани с тъмно гел-лак, кои елементи красят тъмни нокти.

За всеки сезон маникюр е нещо ново. Така Зимата предпочита да комбинирате тъмни цветове с ярки цветове, злато и сребро. През есента, обърнете внимание на комбинация от цветове, комбинация от тъмни цветове, с ярки, за да отразява промените в природата.

През пролетта и лятото можете да експериментирате с всички нюанси, игра контрастира, украсете ноктите тъмни или светли, ярки пръски цвят, цветен дизайн.

Всеки сезон носи своите орнаменти и мотиви в тъмно лак за нокти, който позволява на ноктите да изглеждат много хармонично с сезонни изображения.

Снимка Дизайн маникюр в тъмните нюанси 2019-2020: новини, идеи, примери