Това е идеалният грим за брюнетки със зелени очи. Съвети + 15 снимка примери

By | февруари 8, 2019

Брюнеты със зелени очи е благословен с такава невероятна красота, че те могат само да си мечтаят. По принцип, тяхната природна красота не се нуждае от такъв ярък грим, но напълно да се откаже от него и не си струва. Важното е, че наистина си заслужава да се помни, че не трябва да използвате ярък грим в ежедневието си, тя ще играе с вас лоша шега и да се създаде вулгарен начин. Оставя ярки бележки за специални вечерни излизания.

Да започнем с това, че едно момиче, с такъв вид трябва да се определи цветова вид на лицето. Има два основни цветови тип: „топли“ и „студени“.

Момичета, с „топла“ външен вид на косата със златист блясък и естествен, леко тен и цвят на кожата. В „студен“ дамски кожен светъл порцеланов оттенък, а косата с цвят на тъмен шоколад.

Сега да разгледаме най-основните моменти в създаването на грим: цвета на кожата, очите, веждите и устните.

Тон на кожата

Цвят тонален крем трябва да бъде избран по такъв начин, че то не съвпада с цвета на кожата, но в същото време отговарят на цветотипу. Момичета с „студен“ цветови тип е добре да се използва основа с розови пигменти. Но дамите с „топло“ тип на външен вид е най-подходящ основа на пясъчни нюанси. Контура пластику също така е по-добре да не се пренасят. Топло брюнетка схема са подходящи руж прасковено, готини момичета е по-подходящ розови тонове.

загрузка...

Очите

Зеленоглазая брюнетка по природа и така че се оказа такъв ярък акцент на очите. Остава само малко да се подчертае. Най-важното-за да се избегне твърде ярки цветове. Идеален за зеленоглазых красавици, ще нюанси на кафяво, злато, гама черносливовыми. Можете също така да добавите тъмно сиво и светло лилаво.

Вежди

Вежди брюнетки от природата и добре подчертани. Те просто леко да се подчертае тяхната форма. Идеалният вариант е да използвате цветен спирала за вежди, който не само да вържете косата, но и окрасит равномерно по цялата им дължина.

Устните

В грима винаги има определено правило, което не може да нарушава: само 2 акцент. За зеленоглазых брюнетки природата сама е направила избор: това са очите и веждите. Така че устните ние, само че са изолирани. Трябва да се избягват лъскавите блески и ярко червило. Запомнете, в нашия случай главният акцент са очите. Така че, за устните изберете червило деликатни нюанси (прашни-розово, корал, голи).