Хит на сезона 2019 ; техника балаяж оцветяване

By | февруари 14, 2019

Въпреки, че тази техника се появи съвсем наскоро тя успя да спечели сърцата на модата по целия свят. Се появяват все повече и повече холивудските звезди на червения килим с прическа, изпълнени в техниката на балаяж. Това се използва универсален метод, той е подходящ за всякаква дължина и тип коса. Няма жени, така че да не може да изберете цветове за выметания. Известни стилисти не само се препоръчва да се използва този метод, но да го използвате сами. Какво е толкова специален за него выметание?

Предимства

Уникалност

  • . С Балая техника можете да постоянно да експериментира, променяйки цвета си.

Минимално време

  • . Актуализация на косата 3-4 пъти в годината.

Модерно решение

  • . Както е известно, модата диктува стилисти и звезди, и двете активно се използват Балай.

Красота

  • . Казват, че красотата ще спаси света, тогава балаяж-това е изключително мощно оръжие. Плавен преход линии, избор на цветове и уникално решение за всяка жена, които ще направят вашия уникален начин.

Младежи

  • . С помощта на красива гледка, да можете лесно да скриете седину.

Гъвкавост

  . Този метод е подходящ за абсолютно всяка коса.

Тази прическа не само модерни и красиви, но и удобни. Ако цените своето време, и балаяж техника ще се оценяват. Но в преследване на икономия на време и средства, може да не направи грешка, избирайки по Домашен начин на оцветяване. Въпреки факта, че вече има специална боя на l ‘ Oreal за оцветяване на техниката балаяж дома, стилисти не се препоръчва да направи това. Технология на боядисване на балаяж много трудно, това изисква точност и сигурни ръце. Ако искате да получите наистина красив резултат, и дълго време да се наслаждавате на това — да се доверите на професионалисти. Първо: в ръцете на опитни майстори можете да се чувствате спокойно и уверено, без страх от резултата, и се радваме на това, второ: по време на процедурата ще можете да се отпуснете и да се отпуснете.

загрузка...

Така че вие разбирате какво се случва, ние ще ви дадем техника на оцветяване.

Техника

Най-важното е правилният избор на цветове. Само вие сте в един тон и си коса безнадеждно повредени. Избор на цвят, майстор избира подходящо средство за оцветяване. Когато съвети отмива боя започва оцветяване на корените. Нататък капитанът трябва да се създаде гладък, дискретен преход. Преходът може да бъде толкова близо до корените (2-3 см) и в края на краищата, всичко зависи от дълги косми и желанията на клиента. Скоковете се извършват с стесывания боя отдолу нагоре на определен етап оцветяване. В зависимост от дължината на косата, процедурата може да отнеме от 1 до 3 часа.

Техника балаяж-това също е посочен като подчертаване на Калифорния, защото в резултат на кичури, които като че ли просто да бъдат избелели под горещото слънце калифорнийски. Ефект на изгаряне-той е много лек, това е нещо, което трябва да се постигне на капитана. Само плавен преход от един цвят към друг и удобен избор на цветове, може да гарантира такъв резултат. За да изберете нюанси, master определя вашия цветови тип и съответно да избере най-подходящия.

Избор на цветове

  Жена-зима: горна — синьо-черно, спускане — червен дявол, а жената-есен: отгоре — тъмен кестен, спускане — бронз; жени-лято: отгоре — Ясен, спускане — перли; Жена-пролет: най-бронзов, от дъното на жълто.

Това са само примери за това, как капитанът избира желаните цветове. В действителност, много нюанси и за всяка отделна жени са избрали комбинация, която придава на образа нотка на уникалност.

В допълнение към цвета, техника выметание също така зависи от дължината на косата. За всяка дължина има специална технология на оцветяване.

Техники за оцветяване по дължина

Дълга коса.

  Методологията, използвана в дълги выметание коса, най-трудно и отнема много време и финанси. Въпреки това, всички усилия си струват резултата. Това за дълга коса, Балаш разкрива максимума на своите възможности. Дълги къдрици може да направи най-сложните и в същото време най-красивите промяна на цвета. Същността на процедурата е в това, че слоевете нишки, краищата на косата завинтени в алуминиево фолио с боя, след това подкрашивали корени. Може би комбинация от няколко цвята, всичко зависи от въображението на капитана и желанията на клиента.

Средна коса.

  По своята сложност, балаяж на средна коса е малко по-различна от много отдавна, но техниката на оцветяване все пак друга. В началото на косата, разделени в няколко зони и с помощта на щипки за коса, я огъвате на колани, а след това на базата на тези греди се увиват с фолио, а краищата са боядисани в желания от вас цвят, а след това боя се нанася в корените и гладка стесывания от горе до долу.

Къса коса

  . С оглед сложността на процедурата, с къса коса е много по-лесно, отколкото дълги или средни. Обаче, това не означава, че резултатът не е толкова добър. Балаяж на къси коса притежава уникалния си чар и изглежда като стилен и игриво. Той се изпълнява по следния начин: косата necesitada приключва, след оцветяване с помощта на фолио, която се нанася на първата, Бандаран, оцветяват се корените с четка, а след определено време на боя consived от корените до върховете.

Сега вие знаете каква е процедурата balaia и спокойно можете да отидете в салон за нов, модерен начин.