Загадъчен маникюр омбре ( 57 снимки)

By | януари 8, 2019

Ярка светкавица, изгреви и залези, преход зелен или синьозелен, единството на различни спектри взети заедно – там всички омбре. Толкова примамливи окутает ноктите си и няма да оставят безразличен нито един поглед падна върху тях. А коя жена не обича да се съсредоточи.


Какво е омбре, какви цветове да изберете, как да се украсяват и с какво се комбинират? Всички отговори ще откриете в тази статия. Ние споделяме тайните и подберем за вас е идеалният вариант!

Какво е омбре?

Омбре-това е постепенен преход от един цвят към друг. За да получите перфектен преход най-добре да използвате една цветова схема. Но капитана нийл арт съчетават перфектно абсолютно различни цветове.
Техниката включва и наклон омбре и стречинг.
Дълги нокти максимално увеличаване на броя на използваните цветове и да им се разбърква добре. За къси нокти, по-добре да се използват 2-3 цветове, така че да получите меко и ненатрапчиво преход и визуално да удължат ноктите. Фигура може да бъде поставен по протежение на нокътната плочка, както и нашир. Разбира се, всяка година ни носи нови идеи, но е вечна класика.


Какви цветове да изберем?

В тази техника има къде да развихри фантазията. Можете да предпочетете вкус майстор, или да изберете свой собствен цвят, или просто любимите си цветове.

Важното е да изберете гъста и добре пигментированный лак – това ще намали количеството на слоя покритие.

По-долу можете да видите снимка примери за чисти маникюр в техниката омбре.
загрузка...

Какви са методи, за да се обединят и като украса

Наклон мач с матирана и лъскава, френски, лунен и френски маникюр. Изглежда прекрасно в nadovich нюанси и богати, използвани, за да украсят с няколко ноктите на ръцете си. От гледна точка на бижута, с помощта на пайети, етикети, фолио и virku, кристали и перли. И множеството на всички възможни материали! Всичко зависи от вашето желание и фантазия!


В омбре маникюр в домашни условия

Ако на пръв поглед тази идея изглежда сложно – не бързайте с изводите. Това е съвсем достъпен начин да постигнете в дома си. Освен това, както и при обикновен лак за нокти и гел за нокти. Единственото нещо, което ви трябва в излишък –това е търпение и постоянство! И така да започнем.
Избираме няколко цвята лак за нокти. За правилната комбинация, можете да използвате цветното колело. Това ще ви помогне да изберете правилния нюанс и да създадете красива тапицерия.

За създаване на прехода ни трябва специална четка или гъба. Има и четки-спонжи за наклон със сменяеми дюзи. Сега те са особено популярни, тъй като това е много удобно и почти не зацапва областта около нокътя.
Трябва също да се замисля за защита на кожата около ноктите. За това ще отговарят на мастни сметана, на ленти или лаковой филм.Подготовка на дръжката – премахване на кожичките, форма, почистване на нокътната плоча. След това всичко зависи от това, какъв лак се прави този маникюр. Обикновен лак за нокти — нанесете основния цвят и се чака изсъхване. Гел-лак – не се прилагат грунд, база (суха) и основния цвят (на сухо). След това използвайте снимка — намек.


Ако сте склонни към домашни занаяти, избрахме за вас най-хубави възможности омбре. Изберете любимите си снимки и напред към учителя! Красиви ноктите и дълготраен маникюр!