Женствена прическа боб каре: схема за извършване на разнообразие и възможности за стайлинг на

By | април 5, 2019

Милиони жени по света, от най-известните холивудски красавици на най-често млади момичета избират начина си на такава прическа, като Боб. Както може би се досещате, тя е родена от сливането на две самостоятелно достатъчно прическа каре и Боб. И какъв беше резултатът е над всички похвали. Боб-Боб е в пълна хармония с всякакъв тип коса и форма на лицето. Може би единственото изключение ще е прекалено тънка коса, които не може да прехвърли целия обем на косата. В тази статия ще говорим за всички тънкости на прическа боб-Боб, говорим за техника, да го изпълни и да разгледаме най-модерен стайлинг на тази прическа. Но всичко в ред.

Характеристики прически боб каре

Както казахме по-горе Боб Прическа каре предполага сливане на двете парчета. От карэ прическа има директен изчистена кройка и Боб — сортиране и стесняване на обема на коса към дъното. Прическа боб-каре-това е абсолютно универсален. Всичко зависи от дължината, на структурата на косата, наличието или липсата на бретон. Окончателният вариант на прическа ще зависи и от оцветяване и стайлинг, и разбира се от капитана. Тази прическа е доста сложни технологии.

Техника на косене боб каре

Както казахме по-рано, Боб-каре не изисква специални фризьорски умения, и да се доверите на нейното изпълнение трябва да бъде само опитен майстор.

Първо трябва да разделите косата си на отделни зони: теменная зона, вертикални сегменти на половина; долната тилната зона е разделена на раздяла през затылочные могили от ухо до ухо; лобно-париетални раздяла разделя на останалата площ. Косата на всяка зона се сгуша и да nakalyautsya. В долната тилната област на границата метод за поливане. След долната част на гърба, като правило, се изрязват горната част на тилната техника за калибриране. След това се прехвърлят на времеви зони и да продължи да се режат след като по-рано измерена дължина, но без калибриране (равен раздел). Нататък срешете косата си и да се отстранят всички недостатъци на прическата. Също така можете да създадете бретон. Лесна за полагане се извършва с помощта на сешоар с кръгла дюза.

Разновидности на прическата боб каре

Направи прическа боб-каре са разделени на три основни типа (без да се брои дължината на косата):

    с бретон или без бретон; симетричен/асиметричен; с удължаване / гладка.

Можете също така да изберете тази опция, като на гладки или къдрави коси, но тук всичко зависи от структурата на косата и желанията на клиента.

Боб каре за къса коса

Класически вариант на боб предполага къса дължина на косата. Тази дължина на прическата изглежда по-ефектно и самостоятелни.

загрузка...

Боб формата за средна и дълга коса

Съвременните стилисти, което не само ще дойдат, за да угоди на хубави дами. И за тези, които не искат да се сбогува с кудрями, те са създали Боб на средни и дълги коси. Това, разбира се, не е толкова впечатляващо, но поради модни цветове изглежда много балансиран.

Разширяване на боб каре

Боб каре с разширение — това е много смела прическа с късата дължина на косата в задната част на главата на дълга коса на човек. Този вариант на прическа подчертава деколтето и обрамляет лицето. Освен това, можете допълнително да добавите към боб каре с удължаване на асиметрична наклонена бретон. Техника на косене боб каре от класически опции, той се различава по това, че при прехода от тилен до времеви част на горните направления отрязват 2-3 сантиметра повече. това дава вид на стълби и елегантен дължина на прехода.