Зимен маникюр: идеи, тенденции и новости (198 снимки)

By | януари 25, 2019

Зимният сезон е най-красива и приказна. Това е времето, когато ние сме потопени в настроение за магия и някаква детска радост. Именно в този период на годината (особено на Нова година) жените от цял свят се стремят да украсяват своите ноготочки ярки, красиви и лъскави модели. В тази статия ние ще обсъдим тенденции и новите зимен маникюр ще ви покаже някои идеи за дизайн на зимните нокти, както и да ви разкажа за това, кой е най-добър дизайн, подходящи за различна дължина на ноктите.

Зимните тенденции за маникюр

За няколко години вече се развива един вид клише в зимния дизайн на ноктите (например снимки на снежинки или „вязаный“ дизайн). Модерните нокти-майстори се опитват да се дистанцират от тях, но те успяват да работят. Оказва се, че не е толкова лесно да се отървете от всички са толкова любими, класически зимни рисунки.

Затова списък тенденции зимен маникюр боя според повечето жени. Така че, най-популярният маникюр в зимния сезон е „вязаный“ дизайн маникюр с рисунки, снежинки и други новогодишната принадлежности, и измръзване с пайети и кристали.

Вязаный дизайн декор акрил на прах, който прилича на структурата на вязаный пуловер, откъдето идва и името.

загрузка...

Идеи за зимен маникюр

За някой зимен маникюр трябва да е на топло и уютно, за да се топлят в студените месеци, а за някои, той трябва да се преведат-зима снежинки, снежни човеци, пайети, искрящ сняг, елха и играчки. Всеки има своя идея за Коледен дизайн нокти. По-долу са няколко свежи идеи за вашето вдъхновение.

Нов зимен маникюр

Като се има предвид тенденцията на зимния маникюр, нийл-майстори все още се опитва да угоди на своите клиенти и нещо ново. Ето няколко свежи идеи за луксозен зимен маникюр. Нов дизайн зима нокти са характерни смелите експерименти с цветовата палитра. Това е не само за любимия червен, бял и син, но и други варианти луксозни.

Зимен маникюр на дълги нокти

Дълги нокти предполагат голямо разнообразие от възможности всевозможного декор. Това се отнася и за зимните модели. Зимен маникюр на дълги нокти включва гъвкав дизайн, както и възможност за смесване на различни техники и покрития. Отделно от това, си струва да се разграничат три основни тенденции зимен маникюр на дълги нокти: замразяването на френч; омбре зима; зимни с шарени дизайн (слайдер дизайн).

Всеки от тях по свой добър и красив. Нататък, Нека да разгледаме всеки по-подробно.

Замразяването На Френски

Френски маникюр или френч-един от класическите видове дизайн на ноктите. Въз основа На него можете да създадете един наистина зашеметяващ интериор. Зимните изпълнение на маникюр в стил, сакото се характеризира с наличието на модели сняг, украса невен кристали или изискани произведения на изкуството.

Зима Омбре

Още един вариант за зимния дизайн за дълги нокти Омбре. Логично е да се предположи, че и други, Зимната цветова палитра. През зимата спектакъл Всички нюанси на синьо, в комбинация с бяло. Освен това, луксозната омбре изглежда в лилаво и други тъмни цветове.

Зимен маникюр с чертеж

Е, както можете да си представите зимен маникюр без картинки? И дълги нокти превърнаха в платно за майстори ноктите на услугата. Дълги ноготочки той успява да създаде наистина луксозни снимки, може дори да се каже, цялата картина.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Ако не можете да рисувате — не е проблем. Добре дошъл, за да създадете красиви рисунки върху ноктите сега не е задължително да бъде в състояние да направи това. С навлизането в света на изкуството нокти мода плъзгачи, трябва да се обърне изчезнал.

Разбира се, професионален магьосник, въпреки уникалността на всеки един дизайн, но за начинаещите това изобретение е о харесва. Ами, нека да видим какви шедьоври може да се направи!

Средната зимна нокти и маникюр

Средната дължина на ноктите-това е златната среда, която се опитват да постигнат много жени. Средни ноктите не са дълги и не се къса. Те са идеални за всеки начин на живот и гардероб.

За средни нокти, можете да се опитате да изпълни абсолютно всеки дизайн и всяка идея. Те изглеждат луксозно и кристали, рисунки, пайети, геометрия, огледало, пране и разбира се цветен капак.

Въпреки това, следва да се подчертае някои от най-популярните и модерни методи за зимен маникюр ноктите средно:

    зима геометричен дизайн; маникюр с кристали и пайети; лунна зима маникюр.

Да разгледаме всеки от тях повече.

Зима геометричен дизайн

Модерни геометрични мотиви не искам да дръжката на прекрасната половина на човечеството, дори и през зимата. Напротив, маникюр изобретил нов вид зимния дизайн с елементи на геометрията.

Както казахме дизайн на маникюр, зимата е не само снежинки и други зимни атрибути на ноктите си (въпреки че не се съмнявам също). На първо място зимен маникюр-това е прекрасна комбинация от студени нюанси, които допълват и украсяват един на друг. В геометричен дизайн, това се вижда най-добре.

Лунен дизайн

Класически ни придружава навсякъде. Дори в дизайна на зимните нокти, ние съвсем не без класически елементи. Класика — в основата на всичко. Ето защо Луната изглежда толкова луксозен дизайн на ноктите със средна дължина.

Ако подробно разгледа проектите на зимна Луна, нещо, което си струва да спре на цветовата палитра. Най-популярни през зимата лунен маникюр получили тези нюанси като:

    червен; син; бял.

Разбира се, това не се твърди възможности. Професионални майстори ноктите на обслужване, умело украсени лунен дизайн на някои по-модерни неща.

Зимен маникюр с кристали и пайети

Е, както можете да си представите зимна Коледа маникюр, без искри или кристали. Нова година — не е чудно, че празникът на огъня и светлината. Това е лъчезарен ден на всички. И разбира се, в тази вълшебна нощ трябва да свети и дръжки дами. Не спроста зимен маникюр с пайети или кристали са получили такава любов сред жените.

Това изглежда особено красиво ноготочки средна дължина и дълги.

Къси нокти, обилно украсени с пайети, не си струва, те ще изглеждат доста абсурдно.

Но средно невен дори и богата россыпью страз изглежда наистина магически и spiritedly. Зимен дизайн за колан — това е просто чисто магия и приказка!

Зимен маникюр за къси нокти

Все повече и повече жени от цял свят предпочитат къси ноктите. И това е разбираемо. Къси нокти най-подходяща за домакинството. Къси нокти не влияе на приготвяне на храна или почистването.

С всяка година се увеличава броят на бизнес дами предпочитат къса дължина на ноктите.

Бесен ритъм на съвременния живот просто не оставя избор за млади жени. Те са необходими не само за управление, за да се грижат за себе си и да води домакинство, готви, пере, да отглеждат деца. Понякога те просто не разполагат с време, за да направите красив маникюр на дълги нокти.

И това абсолютно не е страшно, тъй като, за да зарадва себе си и околните красиви, добре поддържани дръжки и с къси нокти. Модерна нийл-арт индустрия е направила огромен набор от различни техники, разработване и интересни решения за зимен маникюр за къси нокти.

Най-популярни през последните няколко зимни сезона спечели проекти в техники:

    котешко око; огледало пране; зимни минималистичен дизайн.

Всеки от тях по свой начин добри. Всеки може да добавите всякакви други бижута за всички блесне в коледна нощ.

Котешко око

Маникюр в техниката на котешко око наскоро избухна в света на ноктите изкуство. Това е луксозен блестящо украшение, външно напомнящ очите на котките (оттук и името му).

Маникюр котешко око се извършва с помощта на специален лак и малък магнит.

Котешко око стана особено популярна през зимата, като в основата на тон по-тъмен, в него върви добре и в хармония със светли и тъмни нюанси на зимни пейзажи. Особено луксозен, този маникюр изглежда като в навечерието на Нова година.

Огледало Пране

Друг популярен вид зимен дизайн за къси нокти — огледално пране. Въпреки факта, че на върха на популярността му вече е отминала, тя все още е способна да изненадва и радва с красотата си много от модата.

Огледало за пране през зимата, особено в снежна време, това изглежда просто магически. Много жени с такъв маникюр ще ви напомня за снежни кралици.

Минималистичен стил в зимен маникюр

Друга модна тенденция на сезона е дизайн, в минималистичен стил. На първо място, този дизайн е станал подходяща за къси нокти, както и много други методи и де не изглеждат много хармонично на къси нокти, претоварване им и да развалят общата картина.

Минималистичен дизайн през зимата е предимно тъмни цветове.

С помощта на улики са посочени някои контрасти. Зимна дизайн в стил минимализъм винаги изглежда стилно и красиво.