Златен грим за блясък на очите (51 снимки)

By | януари 9, 2019

Всяко момиче иска да блесне и да бъде в центъра на вниманието. И ако блестяща рокля или пола не винаги е на място, с грим все по-лесно. Златен грим-това е чудесен начин да разнообразите вашия грим. Златен грим може да се извърши в изпълнение на златните сенки, златен пигмент и очна линия.

Сега ще разгледаме няколко варианта на златния грим.

Злато всеки ден

Ако смятате, че използването на златни сенки в ежедневното грима-лош тон, забравете за това. Използват златни сенки за всеки ден — лесно. За този грим определено е нужна златна сянка. тези сенки покриват всички мобилни клепач, а след това леко да се изготви в гънката кафяви или сиви матови сенки, за да смекчи блясъка на злато. Сега нанесете на миглите кафява или черна спирала и грим е готов.

Не забравяйте за ежедневната грима да рисува веждите, черти на лицето ще стане по-красив като картина в рамка.

загрузка...

Грим „Котешки очи“

Само си представете как конвертиращия грим „Котешки очи“, Ако го правите в злато изпълнение. Така че какво да правя с основната златист цвят и ъгъл да използвате бронз, кафяво, сиво, черно. Област могат да бъдат направени timername сянка или мат.

Перо пространство трябва да се внимава да не успоредно на окото, а към опашката на веждите.

Златни ръце

През миналия сезон, гримьори използват този модерен трик, като цветни стрели. И разбира се, един от най-популярните цветя, тя е цвета на златото.

Празничен грим

Е трудно да си представим грим за тържествени събития, без златен блясък в грима. Златният цвят е подходящ за публикуване. На първо място, в ежедневния живот тя се използва не толкова често. На второ място, при изкуствено осветление цвета на златото ще свети по-ярко.

Необичаен грим

Много често златист цвят, използван за театрален грим или на бал-маскарад. Вече може да не се ограничава само до златни устните си, което води до хидратиращи червила с пайети. Или може да се „позолотить“ цялото лице. Този грим е да направи своя начин на много грандиозно и запомнящо се.

Арабски грим

Трудно е да си представим изпълнението на арабски грим, без златни сенки. В този златист цвят грим да се прилага не само на движещ се на клепача, но и под веждите. И, разбира се, е скрита в един ъгъл на много тъмни нюанси в съчетание с стрелката от вътрешния ъгъл на очите с доста дълга опашка. Задължително носи вътрешната лигавицата на очите.